BEDRE OG BEDRE

De siste søndagene har jeg og 2 kamerater kjørt noen scooterturer rundt i nærområdene våre. Litt for å se hvor mye som åpner sånn etterhvert og litt fordi det er hyggelig å tøffe rundt på scooter og få frisk luft.

Søndag 7.juni var vi som vanlig ute å kjørte. Som vi var har gjort de siste søndagene ble det lunch på vår faste restaurant på Phanom Rung. Denne historiske parken har nå vært åpen i tre uker. Det har vært veldig lite besøkende der helt fram til denne søndagen. Denne gangen var det en god del biler på parkeringsplassen og de fleste suvernierbutikkene var åpne igjen. I tillegg til vår restaurant, som var den første som gjenåpnet, var det nå tre restauranter til som hadde åpnet.

The scooterboys
Lang fra fullt men mye mer biler enn på lenge
Suvernirbutikkene hadde åpnet igjen

Vi la også merke til at det denne søndagen var vesentlig mer trafikk på hovedveiene enn det har vært på mange søndager. Det meldes også fra flere turiststeder rundt omkring at de begynner å få gjester igjen. Riktignok ingen turister fra utlandet, men Thaiene legger da også igjen litt penger.

I dag kunne regjeringen melde at det fra mandag den 15. igjen vil bli lov for restauranter å servere alkohol. Men barer, karokeklubber og nattklubber må fortsatt holde stengt noen uker til.

Det er forøvrig fortsatt ingen nye lokale Covid tilfeller i Thailand. Alle nye registrerte tilfeller (4 nye i dag) er Thaier returnert fra utlandet. Det er heller ikke registrert noen nye dødsfall. Så det ser lyst ut. Mulig jeg bor i verden tryggeste land, når det gjelder Covid 19.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s