ALLTID BEREDT

Jeg hadde ikke før skrevet at alle arrangementer og parader var avlyst dette året, men neida, plutselig skulle det bli både parade og idrettsdager. Etter å ha holdt på med dette i noen år vet jeg at her må man være alltid beredt.

For akkurat en uke side i dag den 2/11 tikket det inn en melding på telefonen min: Idrettsdager på skolen den 12 og 13. parade den 12. Siden det ikke er noe virus rundt her har kommunen åpnet opp for lokale arrangementer, dermed blir det altså både parade og idrettsdager en måned seinere enn vanlig. Noe som medfører at innøving av julemusikk legges på is til fordel for marsjtrening. Det hadde også gått noen rykter om 2 ukers skoleferie nå i november, noe jeg ikke trodde på siden elevene nå har hatt lørdagsskole i lang tid for å ta igjen det tapte. Ryktene viste seg å stemme, etter de to idrettsdagene er det skoleferie fram til den 30. Dermed røk mine ambisjoner om ekstra mye julemusikk i år.

I år har vi ett meget ungt og lite korps. Jeg har tidligere skrevet om de eldste musikantene og om hvor lite motiverte mange av dem var. Så for å få ro under øvelsene måtet jeg rett og slett be de som ikke ville være med å øve om å slutte i korpset. Som ventet mistet jeg mange medlemmer, men til gjengjeld sitter jeg nå med ett korps støvsuget for negative musikanter. Dette har medført øvelsene går som en lek og det er store fremskritt fra gang til gang, noe som er flott med veeeldig kort innøving til paraden og enda kortere innøving til jul. I år er vi ikke mange, men vi spiller veldig bra. Så de av dere som får sjansen enten på torsdagens parade her i landsbyen eller på julaften inne i Bankruat. Dere har noe å glede dere til.

Trommene er nesten større enn musikantene.

Jeg stiller forøvrig selvsagt opp på landsbylaget i fotball i år også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s