8. MARS

Preview(opens in a new tab)PublishAdd title

Hallo kjære lesere. Jaggu er det ikke kvinnedag i dag. Kvinnene har altså sin egen dag enda jeg mener at det faktisk er kvinnedag hver dag, men det er nå meg.

Dagen startet som seg hør og bør med 53 km på sykkel. Vi hadde litt regn i går kveld og natt noe som gjorde at det ikke var så trykkende varmt. Til gjengjeld var det våte veier her og der og siden jeg ikke har skjermer på sykkelen ble det stripe på ryggen og skitne ben men det kan jo vaskes. Etter drøyt 40 km ble det punktering i dag, men hell i uhell. Hvis man først skal punktere så er det greit at det skjer rett ved ett gummiverksted. Det ble ca 15 minutter stopp og en utgift på 40 bath. Mannen ville egentlig bare ha 20 bath (det er faktisk vanlig pris) men siden jeg fikk ekspresservice doblet jeg beløpet. Noen ganger er jeg bare helt gæern!

This image has an empty alt attribute; its file name is 20210308_0821321.jpg
Sykkelen lappes

Mens dette skrivers siver lukten av nybakt brød inn i skrivestuen min. Det blir nybakt brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy til lunch om en liten time. Jeg har skrevet det før men gjentar det gjerne. Det vi ikke får kjøpt av norsk/europeisk mat i butikkene får vi lage selv.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20210308_1236421.jpg
Ferske brød

Seinere i dag er det marked i byen og som vanlig blir det en tur dit for å handle inn litt mat. Dagens middag blir nok grillet kylling med salat og ferskt brød. Som vanlig kjøper vi inn noen middager til resten av uka også.

Ha en trivelig uke fokkens

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s