FACEBOOK FARVEL

Dette skulle vært publisert i går men pga tekniske problemer kom det aldri ut

De av dere som har fulgt meg på Facebook har nok oppdaget a jeg plutselig ble borte. Joda jeg ble utestengt fra FB etter å ha postet noe de ikke likte. Jeg svarte dermed med å deaktivere kontoen min. Hvorfor skal jeg være med på å skape trafikk og penger inn i kassa til ett amerikansk selskap som står for en sensur jeg ikke er enig ?. Etter over en måned uten FB har jeg oppdaget hvor mye tid denne appen faktisk stjal fra meg. Det blir litt som å slutte å røyke. Først etter å ha vært uten en stund oppdager man hvor dumt det egentlig var. Så i stedet for FB vil jeg bruke bloggen mye mer. Jeg kan ikke og vil ikke love daglige oppdateringer men noen ganger i uka blir det sikkert. Jeg skal også legge ut bilder slik at dere kan følge med på liver mitt her i Thailand.

I dag er det søndag og jeg har allerede vært ute på min nesten daglige sykkeltur. 53 km er klokket inn på appen. Selv om jeg kom av gårde tidlig 0620 ble det veldig varmt på slutten. Sommeren startet 28.februar i følge Thailands metrologiske institutt så nå skal det være varmt og sommer frem til slutten av mai når regntiden tar over.

Nå skal jeg ikke bruke mer av din tid. Så dette får være nok for i dag. En ting til: Til dere som lurer, korpset er i drift og vi skal spille på ett arrangement på skolen fredag 11.

Ha en god søndag folkens

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s