SØNDAG 14.MARS

Det er hælj men her jobbes det. Jeg droppet sykkelturen i dag til fordel for litt kjøkkenarbeid. Det ble drøye 3 kg medisterkaker samt en brød deig. Brødene steker ferdig nå mens dette skrives. Gjett hva det blir til lunch i dag

Fredag var det som tideligere skrevet konsert. De høye herrer og damer fra skolestyret i Buriram fikk en fin minikonsert levert av mine unge musikanter. De to eldste som går i 6.klasse er 12 år, de andre er i alderen 7 – 11 år. Snittalderen i trommegruppa er 9 år. Men det forhindret dem ikke i å gi alt og vel så det. Det ble til tider litt mye trommer selv om jeg flere ganger fikk dem til å spille litt svakere, men etter noen takter var det glemt og atter en gang var det full guffe. Stakkars melodica musikantene. Melodica er ikke ett horn som spiller veldig sterkt i utgangspunktet og med trommene på fullt samt 6 trompeter og en trombone ble de helt borte lydbildet. Men de spilte og jeg hørte dem innimellom.

Slagkraftige gutter

Denne gangen spilte vi mye Thailandsk musikk til stor glede for de fremmøtte. Vår kjenningsmelodi When The Saints fikk denne gangen vile. I stedet spilte vi Welcome To Buriram, en låt vi ikke har brukt på lenge. Etter konserten var det den obligatoriske fotograferingen. Bandet falangen og gjestene. Det må være mange bilder av meg rundt omkring på diverse kontorer i Buriram.

Vi venter på gjestene

I går lørdag ble det også kjøkkentjenseste etter sykkelturen. Det ble produsert både stroganoff gryte og leverpostei. Så i dag når jeg drar for å besøke Herbert blir det leverpostei til ølet. Kaldt øl og lun leverpostei.

Leverpostei

Til uka som kommer må det også bli en tur på imigration for å stemple 90 dager. Da kan det fort bli kjøpesenter lunch i tillegg. Skolen har også sagt ifra at vi må spille en minikonsert den uken også. Men hvilken dag og klokkeslett det er det forløpig ingen som vet. Planlegging er ikke lett.

He en fin søndag. Nå skal jeg ha ferskt brød med leverpostei.

Ferskt brød

En kommentar om “SØNDAG 14.MARS

 1. Hei 😊

  Ser for meg koselig lunch med lun leverpostei og ferskt brød og en hyggelig prat.

  Du får gjøre sånn som de gjør i Haug musikkorps med noen av trommene. Legg ett teppe oppå trommen så bråker det ikke så mye 😊 ( nei ikke gjør det, det var en spøk )

  Ha en fin dag 😊

  Inger

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s