17.MARS 2021

Hva har skjedd siden sist? Ikke stort men her er en kjapp oppdatering.

Søndag var jeg som vanlig på besøk hos Formannen, Herbert. Min gode venn Ola var også med. Herbert som lider av uhelbredelig hudkreft setter stor pris på besøkene våre på søndager. Han er blitt skrøpelig i det siste og kommer ikke lenger noe sted. Som han sier. «Jeg ser på tv og venter på besøk. Noe annet kan jeg ikke få til». Vi tar oss en øl eller to har en hyggelig stund sammen.

På besøk hos Herbert

Mandager har jeg tatt skolefri, så etter sykkelturen ble det litt kontorarbeid, tro det eller ei. På ettermiddagen en tur på markedet. Mandagsmarkedet er ett eldorado for oss matglade. Her er det mat av alle typer og de forskjellige luktene pirrer neseborene. Det er klart, ikke alt lukter like godt. Når jeg kommer til dem som selger fermetert fisk (pala) holder jeg pusten og går raskt forbi. Vi handler gjerne inn til både mandag og tirsdag. God mat for en billig penge.

Tirsdag var det øvelse for mine yngste men dog så flinke trompetelever. Vi terpet på noe av det vi skal spille på torsdag. Joda det blir ny konsert på skolen kommende torsdag. Disse jentene har forelsket seg i Amazing Grace så denne spilte de etter tur som en avslutting på øvelsen. Vi får se om vi bruker den på torsdag.

Trompet jentene

I dag er det onsdag og jeg startet dagen med en tur på Mr.Big. Det var tid for min 90 dagers rapport hos imigration. Som vanlig gikk dette raskt og smertefritt for seg. Neste gang jeg skal til imigration blir i slutten av april da er det tid for å fornye årsvisumet.

Mr Big

Klokka drar seg nå mot 1430, så det er på tide å komme seg på skolen. I dag er det øvelse med fullt band, for i morgen er det konsert.

Snakkes.

En kommentar om “17.MARS 2021

  1. God tur på skolen, jeg drar også snart på min skole. Begynner ikke før kl.10 i dag, og kl.12 45 skal jeg til hjertespesialisten å få påmontert en måler som jeg skal gå med til i morgen. Så jeg har planer om å dra rett tilbake på jobb etter lege besøk. Hold deg frisk og ikke bli smittet av cocona.

    Klem Inger

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s