26.MARS 2021

Nok en uke går mot slutten. Hos dere i Norge er det snart påskeferie, her derimot er bare dager igjen før der er sommerferie på skolen. Her er litt om ukas begivenheter.

Søndag var det som vanlig besøk hos den gamle formannen, Herbert. Han var sterkt redusert, kreften tærer på. Han gleder seg til hver søndag når vi kommer på besøk. Denne søndagen måtte jeg hjelpe han ut av senga og ut på terrassen. Etter 20 minutter måtte jeg hjelpe han tilbake i senga. Spørs hvor mange flere søndager det blir hos han.

Mandagen gikk som mandager flest. Litt pusling i heimen før det ble en tur på markedet for å handle litt mat. Vi kjøpte bla deilig søt mango. Denne er virkelig god når den får ligge litt i kjøleskapet, slik at den er kald når den spises.

Deilig søt mango

Tirsdag var det siste øvelse for trompetelevene mine. Denne gangen var det elevenes ønskekonsert. De fikk selv velge hver sin låt, så det ble spilt alt fra Amazing Grace til Super G. Fortsetter utviklingen deres neste skoleår skal dette ble veldig bra.

Onsdag var det trommeguttas tur. Det var kun de to eldste som møtte opp. De yngste hadde sluttet tidlig på skolen og var for lengst hjemme. Med de to eldste gutta kunne vi kose oss med litt nye rytmer og mer avanserte ting. Både de og jeg hadde en hyggelig time. Onsdag var jeg forøvrog også hos «biltilsynet» og viste Mr Pcx. Han har rukket å bli 7 år og har fått drøyt 40 tusen km på telleren. Han ble godkjent uten anmerkning. 975 Bath fattigere reiste vi derifra med årsavgift og ansvarsforsikring for nok ett år betalt.

Mr PCX sjekkes

Torsdag skulle det vært siste øvelse for melodica, men slik ble det ikke. Da jeg var på vei til skolen ringte telefonen. Nipaporn konne fortelle at elevene hadde fått fri klokka 12 og siden hun ikke var på skolen i dag hadde ingen sagt ifra til meg. Jeg snudde Mr Big og kjørte meg en liten mc tur på 7 -8 mil i stedet. Torsdagen ble også brukt til bla baking av brød.

Havrebrød

I dag er det fredan. Morgenes sykeltur er unnagjort for flere timer siden. Det neste på programmet er lunch. Dagens lunc blir nok hjembakt havrebrød med hjemmelaget leverpostei og rødbeter. Og sikkert en skive eller to med kokt skinke og ost. Seinere i dag blir det møte ved Punnerudpytten.

Ha en god hælj folkens

En kommentar om “26.MARS 2021

  1. Hyggelig lesing👍, men hva med å besøke formannen kanskje litt flere ganger i uka, så han har noe mer å se frem til. Ha en god helg. Jeg skal jobbe vikar i helgen og det blir det penger av💰

    Last ned Outlook for iOS
    ________________________________

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s