AVSLUTTNINSUKE FOR KORPSET

Del 2

Dagen etter sportsdagen var egentlig skoleferien begynt alle elevene bortsett fra 6.klasse. 6.klasse hadde skoleavslutninga seremoni igjen (noe jeg skal skrive om i neste innlegg) samt svømmedag med resten av korpset. Noen av musikantene var allerede reist for å være sammen med foreldrene så vi ble kun 10 stykker. Det var egentlig helt greit for meg siden jeg skulle ha ansvaret for dem alene fram til lunch.

Med 10 barn på lasteplanet gikk ferden til «Frognerbadet» hvor jeg hadde bestilt hele anlegget til oss. Jeg liker ikke å ha passasjerer bak på lasteplanet men her i Thailand er det slik vi gjør. Jeg kjørte sakte og pent slik at det skulle være så trygt som mulig for mine dyrebare passasjerer. Det gikk bra og vi kom trygt fram.

Alle 10 klare
Det ble mange timer med bading

Det ble bading med vannpolo og mye aktivitet i mange timer. Fire av lærerinnene kom til bassenget sånn rundt klokka 12. De skulle være med å spise mookata sammen med oss når barna og jeg var lei av å bade. Etter en time lurte de på om vi snart skulle reise for å spise. De måtte være i ett møte klokka 15. Det var ingen stor stemning blant elevene for å gi seg med bading. Derfor ble det bestemt at lærerinnene fikk dra i møtet og jeg fikk ta med elevene på mookata uten deres hjelp, en utfordring jeg var litt skeptisk til. Men det fikk stå til.

Bare å forsyne seg i Buffeten
Venter på at grillingen skal starte
Noen som koser seg

Da klokka dro seg mot 15 foreslo jeg at vi ga oss med bading om 30 minutter. Elevene foreslo 50 minutter og etter harde forhandlinger landet vi på 40 minutter. Så da klokka var nærmere 16 var alle dusjet ferdige og vi kunne kjøre til restauranten. Her ble det satt opp langbord. Elevene gikk sammen to og to og hentet mat cola og isbiter kom på bordet, dermed var vi klarte for en hyggelig stund med god mat. Noen av gutta lurte på om de kunne forsyne seg fra buffeten en gang til, noe jeg selvsagt sa ja til. Her skulle alle bli stappmette innen vi avsluttet måltidet og korpsåret.

Det var en mett og sliten gjeng som jeg kjørte tilbake til landsbyen i skumringen. For meg hadde det vært en slitsom men veldig hyggelig dag med mine elever. Det å være kun en voksen til å passe på gikk over all forventning. Jeg må ha verden beste elever! Jeg gleder meg til å jobbe mer med denne gjengen fra ca 15.mai når neste skoleår begynner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s