THE BIG TOUR

Dag 4 var det endelig klart for skikkelige fjell. Nå skulle det virkelig klatres og Calimoto appen kunne fortelle at ruta vi hadde valgt var veldig krevende og ikke anbefalt for uerfarne kjørere.

Vi sjekket ut av hotellet og satt på syklene litt før åtte. Det var tett trafikk ut av Nan men omsider kom vi oss ut av byen og moroa kunne begynne. Dagens rute var fra Nan til Chiang Kham og skulle være på 282 km. En passe dagstur. Siden vi ikke skulle kjøre så langt og lenge denne dagen unnet vi oss flere kaffestopp for å bare kose oss. På den siste kaffestoppen oppdaget Danny at vi hadde kjørt feil. Hvis vi ville ha den tøffe fjellveien måtte vi kjøre 10 mil tilbake. Selvsagt ville vi ha med denne krevende veien. Vi snudde og det som skulle bli en kortr dagsetappe ble ble plutselig nesten 40 mil.

Fint sted for kaffe

Omsider var vi tilbake på rett kurs. Den krevende veien ble enda mer krevende enn vi var advart mot. Det var nemlig veiarbeid der så i nesten 15 km kjørte vi på en blanding av grusvei og annleggsvei. Krevende? Ja, men fantastisk gøy å kjøre på. Det var stigninger som var så bratte at man var redd for å steile. Like etter kom det nedstigninger som var så bratte at man måtte lirke seg ned med bakbremsen. Denne strekningen var noen mil og det var ikke mulig å stoppe for å ta bilder. Det var rett og slett ikke mulig å sette fra seg sykkelen. For bratt rett og slett.

Etter denne delen gikk resten av turen på mer ordinære fjellveier. Det var svinger på svinger det gikk opp og ned og smilet mitt gikk nesten rundt hjelmen. Det ble noen fotostopp underveis. Vi hadde en fantastisk tur, da fikk det ikke hjelpe at det hadde begynt å mørkne da vi slitne og sultne parkerte for dagen.

Dagens rute var så langt den beste hittil

Det skulle egentlig vært mer bilder og flere oppdateringer. Men grunnet ustabilt nett på hotellet gir jeg opp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s